15 november voetbalquiz!

Op vrijdag 15 november wordt er een voetbalquiz voor gevorderden georganiseerd. De quiz zal in de kantine van onze club zijn en de aanvang is 20.00 uur. Teams mogen uit maximaal 4 personen bestaan en de inleg is 10 euro per team. De winnaars kunnen een mooie prijs in ontvangst nemen.

Opgeven kan door een mail te sturen naar ik_stoepkrijt@live.nl of meld je persoonlijk aan bij Bartel Klinkhamer of Roel Klinkhamer.

Graag tot dan!

FC Groningen kaartenactie

FC Groningen biedt leden en betrokkenen van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant de mogelijkheid om voordelig een thuiswedstrijd van de FC te bezoeken. Aanstaande zondag is de eerste kaartenactie, waarbij een actietarief geldt van € 10,00 per stuk.

Het gaat om de volgende wedstrijd:
– FC Groningen – Sparta Rotterdam (zondag 20 oktober, aanvang 14.30 uur)

5 eenvoudige stappen om de kaarten aan te schaffen:

 • Stap 1: Kaarten kunnen besteld worden via http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vv-warffum
 • Stap 2: Maak een account aan indien je nog geen account hebt
 • Stap 3: Kies in het bestelproces voor een vak waar € 18,00 bij staat (Koeman tribune)
 • Stap 4: Ga naar afrekenen. Er wordt een korting van € 8,00 verrekend, je hoeft dus slechts €10,00 per kaart te betalen
 • Stap 5: De kaart(en) worden verstuurd als E-ticket

Hairpoint is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van VV Warffum 1. De overeenkomst is gisteren getekend door voorzitter Frits Zuidema en Hairpoint-eigenaar Jelis Schuiling. De overeenkomst geldt voor de komende drie seizoenen.

We zijn uiteraard erg verheugd met dit nieuws. Onze dank gaat uit naar Hairpoint en we zien uit naar een mooie samenwerking!

Hairpoint hoofdsponsor VV Warffum

De SJO ’t Hogeland start direct na de zomervakantie met kaboutervoetbal. Kaboutervoetbal is voor 4 en 5 jarigen. Deze kinderen zijn nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen bij SJO ’t Hogeland wel terecht om leuke gerichte trainingen te volgen die passen bij deze leeftijdscategorie.

De beginnende kneepjes van het voetbalspelletje zullen stap voor stap worden aangeleerd. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Tijdens de trainingen, die ongeveer drie kwartier duren, leren de kinderen hoe ze de bal moeten trappen, hoe ze moeten dribbelen, passen, schieten op doel en nog een aantal technische elementen.

De eerste drie trainingen voor een speler zijn gratis. Daarna dient het kind lid te worden van één van beide moederverenigingen. Informatie hierover is te vinden op www.sjo-thogeland.nl.

De trainingen voor de 6, 7 en 8 jarigen vinden plaats op de dinsdag of woensdag. De trainingstijden worden nog bekend gemaakt op de site van SJO ’t Hogeland.De trainingen voor de 4 en 5 jarigen vinden plaats op de zaterdagochtend van 09:30 tot en met 10:15. Wanneer de groep te groot wordt, zal deze opgesplitst worden en traint de 2e groep van 10:15 tot en met 11:00.

Om in te kunnen schatten of SJO ’t Hogeland een team kan opgeven voor een JO8 competitie, willen wij graag alvast inventariseren welke 6 , 7 en 8 jarigen op voetbal willen en vanaf 27 of 28 augustus 2019 gaan meetrainen.

Hetzelfde geldt voor de 4 en 5 jarigen. Hierbij willen wij ook alvast inventariseren hoeveel kabouters de trainingen willen gaan volgen, zodat eventueel tijdig twee groepen gevormd kunnen worden. De trainingen voor de kabouters starten op zaterdag 31 augustus.

Hiervoor hebben wij de volgende gegevens nodig:

 • Voor + achternaam kind;
 • Geboortedatum;
 • Woonplaats;
 • Adres + huisnummer;
 • Telefoonnummer;
 • E-mailadres.

Deze gegevens kunnen gemaild worden naar jorisbos1988@gmail.com.

Voor aanmelden of extra informatie betreffende het kaboutervoetbal kan contact opgenomen met Joris Bos (0645481513 of jorisbos1988@gmail.com).

Bekijk hier de PDF.

Na een voetballoos weekend stond er afgelopen weekend weer een wedstrijd op het programma. Thuis moest er worden aangetreden tegen TEO die nog maar 8 wedstrijden gespeeld had. Maar met een vrij weekend voor TEO 1, moest het mogelijk zijn om 11 man op de been te krijgen in Warffum. Dit gebeurde ook en zo kon er om 14.00 onder werkelijk prachtige omstandigheden worden afgetrapt.

De gastheren begonnen voortvarend en legden de ene na de andere aanval op de mat. Waar de eerste paar kansjes nog geen doelpunt opleverden, was het de eerste beste corner wel raak. Een goede corner van Boudewijn werd weggewerkt door TEO en kwam voor de voeten van Robbert. Hij bedacht zich niet en schoot hard raak, 1-0. Nog geen twee minuten na de openingstreffer werd het verschil op twee gebracht; Jeroen Zwart zag Kadijk diep gaan en met een afgemeten pass bediende hij de middenvelder. Oog in oog met de keeper maakte hij geen fout waardoor binnen een aantal minuten al 2-0 op het scorebord stond. De verdediging stond de eerste helft als een huis waardoor het lekker voetballen was voor Warffum. Er werd weinig weggegeven, aanval na aanval werd aan het aanwezige publiek getoond. Ook Arie nooit de 0 had in de gaten dat er publiek langs de kant stond en kapte in de eigen zestien een spits uit.

Zoals wel blijkt; het kon niet op voor de kanaries en de ploeg ging door met scoren. Een ingooi van Ronald kwam uit bij Jeffrey die twee man voorbij liep in de zestien en met een van zijn chocoladebenen raak schoot, 3-0. De 4-0 kwam op naam van Boudewijn Boer. De ‘biologische’ flankenflitser rondde na een goede actie van Ronald beheerst af. Hij werd in de rust overigens nog even extra in het zonnetje gezet door zijn keeper die het gehele team mededeelde ‘’dat zelfs Boudewijn vandaag goed was!’’ De mooiste goal van de middag kwam op naam van Kadijk. De voor veel geld getransfereerde alleskunner rondde een ‘ingestudeerde corner’ beheerst af. Boudewijn die over het algemeen alle corners en ingooien zover mogelijk weg schiet/gooit nam dit keer een korte corner op gelegenheidsback Klaas Jan. KJ bediende op zijn beurt Kadijk die met een mooi schot de keeper voor de 5e keer liet vissen. Geen vuiltje aan de lucht voor de gastheren die een erg makkelijke middag hadden tot nu toe. Het slotakkoord voor de eerste helft was voor Jeroen Zwart, een voorzet van Robbert Bos belandde bij de nummer 10 en met een echte scheenroller passeerde hij de goalie.

In de rust was de sfeer goed en was iedereen het erover eens; eindelijk een keer een rustige wedstrijd waarin de bal rustig rondgaat, leuke aanvallen worden opgezet en waarin er ook gescoord wordt. Met het idee om dit de tweede helft door te zetten gingen de mannen weer het veld op. Coach Bosma was tevreden en wisselde een aantal keren in de rust.

Tweede helft:

Tweede helft is er niet meer gevoetbald door vv Warffum. Einduitslag 7-3.

Volgende week gaan de mannen verder in hun jacht op het kampioenschap maar zou het wel een stuk beter moeten dan in de tweede helft tegen TEO. Na afloop bleef het nog een lange tijd onrustig in en rond Warffum. KJ had een erg wilde avond met WIDM, Robbert is de enige speler die zich na 12 keer winst en 1 gelijkspel druk kan maken om de formatie (442, 433 811 010). Boudewijn en Niels vierden de overwinning met een biologisch avondje bij de pfeiffer van Thom. Jeffrey uitte zijn frustraties van de tweede helft op een plaatselijke pizzaboer. Arie schitterde van afwezighe.. uhh degelijkheid. En Jeroen kon het allemaal niet meer aanzien, hij zocht zijn heil ergens anders.

Doelpuntenmakers:

 • Kadijk 2x
 • Robbert (44)2x
 • Jeroen Zwart 1x
 • Jeffrey D. 1x
 • Boudewijn Boer 1x

Tot volgende week!

1 2 3 7