6e Hogeland Cup – Programma en eindfeest

Op vrijdag 15 november wordt er een voetbalquiz voor gevorderden georganiseerd. De quiz zal in de kantine van onze club zijn en de aanvang is 20.00 uur. Teams mogen uit maximaal 4 personen bestaan en de inleg is 10 euro per team. De winnaars kunnen een mooie prijs in ontvangst nemen.

Opgeven kan door een mail te sturen naar ik_stoepkrijt@live.nl of meld je persoonlijk aan bij Bartel Klinkhamer of Roel Klinkhamer.

Graag tot dan!

FC Groningen kaartenactie

FC Groningen biedt leden en betrokkenen van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant de mogelijkheid om voordelig een thuiswedstrijd van de FC te bezoeken. Aanstaande zondag is de eerste kaartenactie, waarbij een actietarief geldt van € 10,00 per stuk.

Het gaat om de volgende wedstrijd:
– FC Groningen – Sparta Rotterdam (zondag 20 oktober, aanvang 14.30 uur)

5 eenvoudige stappen om de kaarten aan te schaffen:

• Stap 1: Kaarten kunnen besteld worden via http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vv-warffum
  • Stap 2: Maak een account aan indien je nog geen account hebt
  • Stap 3: Kies in het bestelproces voor een vak waar € 18,00 bij staat (Koeman tribune)
  • Stap 4: Ga naar afrekenen. Er wordt een korting van € 8,00 verrekend, je hoeft dus slechts €10,00 per kaart te betalen
  • Stap 5: De kaart(en) worden verstuurd als E-ticket

Hairpoint is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van VV Warffum 1. De overeenkomst is gisteren getekend door voorzitter Frits Zuidema en Hairpoint-eigenaar Jelis Schuiling. De overeenkomst geldt voor de komende drie seizoenen.

We zijn uiteraard erg verheugd met dit nieuws. Onze dank gaat uit naar Hairpoint en we zien uit naar een mooie samenwerking!

Hairpoint hoofdsponsor VV Warffum

De SJO ’t Hogeland start direct na de zomervakantie met kaboutervoetbal. Kaboutervoetbal is voor 4 en 5 jarigen. Deze kinderen zijn nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen bij SJO ’t Hogeland wel terecht om leuke gerichte trainingen te volgen die passen bij deze leeftijdscategorie.

De beginnende kneepjes van het voetbalspelletje zullen stap voor stap worden aangeleerd. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Tijdens de trainingen, die ongeveer drie kwartier duren, leren de kinderen hoe ze de bal moeten trappen, hoe ze moeten dribbelen, passen, schieten op doel en nog een aantal technische elementen.

De eerste drie trainingen voor een speler zijn gratis. Daarna dient het kind lid te worden van één van beide moederverenigingen. Informatie hierover is te vinden op www.sjo-thogeland.nl.

De trainingen voor de 6, 7 en 8 jarigen vinden plaats op de dinsdag of woensdag. De trainingstijden worden nog bekend gemaakt op de site van SJO ’t Hogeland.De trainingen voor de 4 en 5 jarigen vinden plaats op de zaterdagochtend van 09:30 tot en met 10:15. Wanneer de groep te groot wordt, zal deze opgesplitst worden en traint de 2e groep van 10:15 tot en met 11:00.

Om in te kunnen schatten of SJO ’t Hogeland een team kan opgeven voor een JO8 competitie, willen wij graag alvast inventariseren welke 6 , 7 en 8 jarigen op voetbal willen en vanaf 27 of 28 augustus 2019 gaan meetrainen.

Hetzelfde geldt voor de 4 en 5 jarigen. Hierbij willen wij ook alvast inventariseren hoeveel kabouters de trainingen willen gaan volgen, zodat eventueel tijdig twee groepen gevormd kunnen worden. De trainingen voor de kabouters starten op zaterdag 31 augustus.

Hiervoor hebben wij de volgende gegevens nodig:

• Voor + achternaam kind;
  • Geboortedatum;
  • Woonplaats;
  • Adres + huisnummer;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres.

Deze gegevens kunnen gemaild worden naar jorisbos1988@gmail.com.

Voor aanmelden of extra informatie betreffende het kaboutervoetbal kan contact opgenomen met Joris Bos (0645481513 of jorisbos1988@gmail.com).

Bekijk hier de PDF.