Het tweede seizoen jaar voor de SJO ’t Hogeland is alweer in volle gang. De besturen van de vv Warffum en vv Rood Zwart Baflo hebben onlangs een aantal zaken geëvalueerd. Daaruit is voortgekomen dat we als vereniging elkaar op gebied van samenwerking goed kunnen vinden.

We zijn van mening dat we met een gezonde inzet de SJO kunnen laten groeien naar een jeugdafdeling om onze jeugdspelers plezier te kunnen bieden in de voetbalsport. Bij aanvang van de SJO in 2017 hebben we een aantal doelstellingen aangegeven.

Een van de doelstellingen is om jeugdspelers goed te begeleiden en te voorzien van de juiste oefenstof maar bovenal het plezier van het spelletje te beleven. Om deze zin op te schrijven is niet moeilijk maar om de doelstelling handjes en voetjes te geven is er wel iets meer voor nodig.

Er zijn natuurlijk begeleiders en trainers nodig maar ook andere vrijwilligers om e.e.a. te bewerkstelligen. Het is ons nog steeds gelukt om per team trainers en begeleiders te vinden. Toch zijn we van mening dat we meer kunnen en zoeken daarom meer personen die iets kunnen betekenen om onze doelstellingen te kunnen nastreven.

Wij zoeken voor de SJO het volgende:

1. Begeleiders die bereid zijn om eens in de drie weken een taak rondom het team op zicht te nemen, gedacht wordt dan aan de taken als ondersteuning van de leider bij een team. Als men dit bijvoorbeeld met drie vrijwilligers per team kan ondersteunen waarbij men dan niet de verplichting heeft om iedere week aanwezig te zijn zou ons als SJO heel erg ondersteunen.

2. Vrijwilligers om activiteiten te organiseren rondom de SJO, zodat dit niet de taak wordt van de trainer/leider.

Binnenkort zullen we u een formulier aanreiken per team en kunt u aankruisen waar u zich voor kunt opgeven.

Het succes van de SJO ligt vooral in de samenwerking met de ouders, trainers en begeleiding.

We kunnen het niet alleen !!!

Namens de besturen van:

SJO ’t Hogeland,
vv Warffum;
vv Rood Zwart Baflo

Leave a Reply