Club van 25

Club van 25

Dat VV Warffum een club met veel ambitie is kan je niet ontgaan zijn. Om een steentje bij te kunnen dragen hebben we een vriendenclub opgericht. Het doel van deze club is om met een grote groep mensen financiële ondersteuning van diverse projecten te bieden.

Met duidelijk gerichte doelen hopen we dat het aantal leden van de club 25 weer zal toenemen, zodat de club haar wensen kan blijven uitvoeren en zo vooruitgang wil boeken. Zonder sponsoren, vrijwilligers en mensen die de club een handje willen helpen zou er geen amateurclub kunnen blijven bestaan. Hiervoor zijn we al deze bedrijven en mensen enorm dankbaar.

Heb je, je nog niet opgegeven en lijkt het je leuk om mee te doen, doe dan ook mee. De mensen die hebben geïnvesteerd komen op het bord te staan in de kantine, en op de website, met zijn of haar naam of een koosnaampje..

Heb je, je nog niet opgegeven en lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan vooral op.

Samenvattend:

  • Eenmalige investering per jaar € 25,-
  • Bedrijven en particulieren kunnen meedoen
  • Je kunt zelf kiezen met welke naam je op het bordje komt… ludieke teksten mag ook ;).
  • Betaling kan contant bij ondergetekenden of via overmaking bank (gegevens onderstaand)

Voel je je geroepen om deel uit te maken van deze club, geef je dan nu op. Voor een bedrag van 25 euro ben je erbij!!

Club van 25

We hopen jullie voor zover voldoende geïnformeerd te hebben. Voor vragen of tips kun je altijd bij ons terecht.  Onderstaand kun je je ook direct aanmelden voor de club. Na verifiëring wordt de naam toegevoegd aan de lijst.

Opgeven kan nog steeds bij één van ondergetekenden, via het inschrijfformulier op deze pagina, of via het invullen van de lijst in de kantine. We kunnen nog wel een aantal mensen gebruiken om het doel te bereiken.

Namens de ‘Club van 25’,

Frank Jakobs & Robbert Bos


Aanmelden Club van 25