Lid worden

Lid worden

Hieronder kunt u zich aanmelden voor V.V. Warffum.


Bij v.v. Warffum gaan wij zorgvuldig om met de privacy van onze spelers en vrijwilligers. Dit is vastgelegd in het privacy policy op onze website van onze vereniging.

Ik ga akkoord dat ik op de hoogte gesteld word via e-mail of per post betreft vereniging gerelateerde evenementen/informatie (algemene ledenvergadering/toernooien/andere belangrijke informatie met betrekking tot de vereniging)

Ik ga akkoord dat vereniging (team/wedstrijd/activiteiten) foto's van mij geplaatst mogen worden op/in:
FacebookWebsiteDe lokale krantPoster (als promotie doeleinden voor wedstrijden/toernooien)

Jeugd onder 16:

Ik ben de ouder/verzorger van een aanmeldend jeugdlid en ga akkoord dat ik per mail of per post op de hoogte word gebracht van vereniging gerelateerde activiteiten/informatie. Tevens ga ik akkoord dat vereniging (team/wedstrijd/activiteiten) foto's van mijn zoon/dochter geplaatst mogen worden op/in gebruikt op:
FacebookWebsiteDe lokale krantPoster (als promotie doeleinden voor wedstrijden/toernooien)

Extra informatie kinderen minima

Vanaf 1 januari 2018 werken de BMWE-gemeenten met het zogenaamde kindpakket. In dit kindpakket zijn alle regelingen onder gebracht waar kinderen van minima jonger dan 18 jaar gebruik van kunnen maken, zoals vergoedingen voor sportlessen, muziek- of toneellessen en vergoeding voor sportkleding of attributen. Ook vergoeding voor zwemlessen en zwemabonnementen zit in dit pakket.

Meer informatie vindt u hier.

Kledingreglement

Download hier het kledingreglement.

Contributie

Bekijk hier de contributie.