Onze club doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2018! Stemt u ook op VV Warffum?

Beste club leden,

Wij hebben ons als vereniging ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne Noord-Groningen. Ons bestedingsdoel is gericht op ons 100 jaar jubileum en gaan we besteden voor de jeugd, feest en een 7 x 7 toernooi.

Wat houdt dit in?

De Clubkas Campagne is een mooie kans om jaarlijks een maatschappelijk doel voor onze vereniging te realiseren! Het mooie hiervan is dat niet de Rabobank, maar de leden van de bank in Noord-Groningen bepalen door stemming welke verenigingen of stichtingen vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund en voor welk bedrag.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen begin februari per post een uitnodiging met een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Tussen 8 en 22 februari 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

LET OP: Alleen leden van Rabobank Noord-Groningen mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Dus controleer aub via Rabobank Internetbankieren bij uw gegevens bij de laatste tab van persoonlijke gegevens of u lid bent van de Rabobank. Bent u nog geen lid, maar wel klant? Dan kan u lid worden t/m 10 januari 2018. Het lidmaatschap aanvragen kan via rabobank.nl/lidmaatschap. Meld u als lid aan en steun onze vereniging!!

De Finaleavond

In maart volgt de uitslag en wordt bekend gemaakt tijdens de Finaleavond.

Wat kunnen jullie als clubleden doen om onze vereniging te steunen?

Als clublid kunt u in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord-Groningen en vragen of zij op onze vereniging willen stemmen.

Meer informatie

Op de website www.rabobank.nl/ng leest u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.

STEM OP ONZE VERENIGING!!!

Namens het bestuur en de vereniging van Voetbal Vereniging Warffum alvast onze dank.

Leave a Reply